Energetische behandelingen

Een energetische behandeling geeft veel rust en ontspanning en is geschikt voor iedereen die de behoefte heeft aan ondersteuning van lichamelijke en/of psychische klachten. Mijn ervaring is dat een energetische behandeling door iedereen als zeer aangenaam en prettig wordt ervaren.

Het opnemen van de kosmisch helende licht energie wordt meestal als aangenaam warm ervaren. Het afstrijken waarbij ik bewust afgewerkte energie wegneem, wordt meestal ervaren als een verkoelende stroming van energie. Tijdens een behandeling wordt uw zelf genezend vermogen geactiveerd.

Carla Volleberg Doesborg

Soms gebeurt het dat een patiënt de werking van deze energieën niet ervaart, wat niet wil zeggen dat er geen effect van de behandeling aanwezig is. Na een behandeling gaat de helende energie samen met uw zelf genezend vermogen aan het werk en kunt u allerlei sensaties ervaren.

Vooral de dag ván en ná de behandeling treden de meeste reacties op. U kunt u dus beter, of minder goed voelen. Elke reactie is positief en een teken dat de energie die ik u gegeven heb zijn werk aan het doen is met uw lichaam, uw emoties en uw psyche. Blokkades worden opgeruimd, hierdoor kan de positieve energie weer vrij gaan stromen.
Ter verduidelijking, de symptomen van (oude) klachten kunnen in het begin verergeren, maar niet de kwaal!

Mijn persoonlijke ervaring is dat energetische behandelingen uitermate geschikt zijn als aanvulling op en ondersteuning van de reguliere gezondheidszorg.

Carla's Praktijk voor Energetische Geneeswijze - Tel: 077 - 373 65 87